Google

lördag 3 december 2011

Veckans röstning

Så var det dags att rösta till veckans plussare. Alla nominerade presenteras här nedan med lite av det innehåll de presterat de sista dagarna. Det är ett rekord på nomineringar denna vecka och det är jätteroligt. Hel 12 stycken personer har nominerats.
Imorgon söndag klockan 18.00 avslutas röstningen
Röstar gör vi i högerspalten.

fredag 2 december 2011

Översätt inläggen.

Om man följer internationella användare så kan det vara bekvämt att kunna översätta det dom skriver. Engelska brukar man fixa men det finns många språk som är svårare att förstå. Det har funnits ett tillägg till detta som Google kom med för några månader sen. Jag har använt det sen det släpptes och det fungerar väldigt bra. Fördelen med detta tillägg för Google Chrome är att det integreras med G+. Se bilden här nedan.


Google kommer säkert att ha detta som standard på G+, men det ligger nog inte som prio ett när detta tillägg finns. 
Så nu kan du följa vem du vill utan att behöva bry dig om språket. 


onsdag 30 november 2011

Googles nya meny.

Nu håller Googles ny meny på att rulla ut. Alla har inte fått den. Jag testade att byta språk till engelska, men har inte fått den än. Men har sett att en del har fått den så den är på gång. Att det kan skilja på några dagar med olika uppdateringar mellan användare beror till största del på att vi inte ligger på samma servrar.
Så tills jag fått den nya menyn och kunnat utforska den så får ni nöja er med denna video som Google skickade ut igår kväll.

Första anblicken tycker jag greppet med den nya menyn verkar väldigt bra. Nu ska man kunna nå alla Googles tjänster från en och samma meny. Vilket är kanon!
tisdag 29 november 2011

Nomineringar för veckans plussare är igång.

Den här veckan är det Mimmi Dahlström som är veckans plussare. Hon är drottning just nu och fram till söndag, då vi ska ha utsett en ny "Veckans Plussare". Så därför kommer det nu bli en ny omgång nomineringar fram till lördag.

Jag har också skapat lite regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig.
2. Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
3. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 15.00.
4. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+ eller på min profil där. Men från och med nästa vecka så kommer bara nomineringar kunna tas emot på G+ World-sidan och här.

Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

söndag 27 november 2011

Veckan plussare för v47 är utsedd.

Veckans plussare är:

Mimmi DahlströmVeckans plussare vecka 47 är Mimmi Dahlström. Hon har brutit den manliga dominansen i Hall Of Fame. Mimmi är en mycket aktiv plussare som kommer med mycket tips och tänkvärda inlägg. En motivering till varför hon ska bli veckans plussare är följande:

"Alltid glad och trevlig och så introducera hon sin make ordentligt"

Mimmi har varit en som varit med tidigt på G+. Hon hade en liten svacka, men har nu kört hårt den sista tiden. En person som man gärna läser det hon skriver. Bara fortsätt på det spåret, Mimmi. 

Vi hyllar dig till att bli den första tjej att bli veckans plussare. Känns skönt att det är avklarat. Nu kan fler tjejer visa vad skåpet ska stå. För material till det finns det massor av. 

Set the world on fire.

My first post her in english. I have a message to all of you. Set the world on fire with Google+. Promote G+ to everybody, friends, family and workbuddys.

I think G+ gonna by the biggest social network in the world, when the time is right. Next summer we gonna be bigger then Twitter, then we gonna eat up Facebook. Spread the word and let the people know about G+. Let them know that G+ unite people around the world.