Google

lördag 17 december 2011

Veckans plussare ska nu röstas fram.

Nu ska vi rösta fram veckans plussare igen. Fem kandidater finns det denna vecka och nu ser dem här nedan och röstningen sker till höger. 18.00 imorgon söndag går tiden ut för röstningen. Önskar alla lycka till.
fredag 16 december 2011

Sök lokalt på Google+.

Nu är det möjligt att söka lokalt på Google+. Du kan skriva ort och/eller postnummer så får du upp allt som taggats på den platsen. Detta sök är intressant då du kan få upp nya bekantskaper i din närhet. Google+ har ju blivit den plats på nätet där man knyter nya kontakter. Så nu kan du få ett mer lokalt sök så du ser vad som skrivs på G+ just där du bor.
En annan bra användning med detta kan ju vara om man ska på semester och då söker på sin destination och på så sätt kan få mer info om platsen. Man kanske kan få kontakt med någon på platsen och få en personlig guide dessutom. Möjligheterna är många.

torsdag 15 december 2011

Delning direkt till Google+.

Om du bloggar med Blogger så har du nu ett nytt val som gör att du kan dela dina inlägg direkt på G+. Det enda du behöver göra är att göra en ändring i din Blogger så kommer du få upp delningsrutan direkt efter du publicerat ett nytt inlägg.

Så här gör du för att ändra dina inställningar:


Kom ihåg att du ska stå i "Inlägg och kommentarer"

Nomineringar till veckans plussare.

Den här veckan är det Christian Wikström som är veckans plussare. Han är kung just nu och det fram till söndag, då vi ska ha utsett en ny "Veckans Plussare". Så därför kommer det nu bli en ny omgång nomineringar fram till lördag.

Jag har också skapat lite regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på.
2. Alla personer och sidor(pages) går att rösta på, oavsett nationalitet.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig.
. Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
4. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 15.00.
5. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+ eller på min profil där. Men från och med nästa vecka så kommer bara nomineringar kunna tas emot på G+ World-sidan och här.

Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

söndag 11 december 2011

Veckans plussare v49

Veckans plussare är:

Christian WikströmVi bockar och bugar för veckans plussare v49. Han fick en rekordstor andel röster. Han fick en motivering och den löd: 

"För hand roliga/deprimerande historier från jobbet!"

Nu kan han sprätta som en tupp en vecka, men han kommer bli odödlig i Hall of Fame. :)

Ett stort grattis till dig Christian.