Google

fredag 24 februari 2012

Widgets som slutat fungera

Många har en widget på sina bloggar och sajter. Där du kan visa dina sista poster och även få folk att följa dig. Den jag visat här har slutat att fungera och jag har kollat runt och det är fler som slutat att fungera.

Nu har jag dock hittat en som fungerar, så det är bara att byat ut den du har mot denna:

Google+ Widget

Exempel på hur den ser ut:

torsdag 23 februari 2012

Nomineringsdags till veckans plussare.

Det har blivit dags att nominera en G+:are till veckans plusare. Som det står här nedan så kan du nominera vem du vill, person eller sida oavsett nationalitet. Bara nominera den som du tycker ger dig något extra i ditt flöde.  Regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på. Se Hall of Fame.
2. Alla personer och sidor(pages) går att nominera, oavsett nationalitet.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig. . Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
4. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 15.00.
5. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+. Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

söndag 19 februari 2012

Jenny Ekman, veckans plussare.

Veckans plussare är:


Jenny Ekman


Till veckans plussare har folket röstat fram: Jenny Ekman

Jenny är otroligt aktiv på G+ både med egna poster och kommenterandet. Hon är en värdig veckans plussare. 
Hon är alltid trevlig och har till och med hittat sin tvillingsjäl på G+. Här är en motivering som tog henne till Hall of Fame.

" Jag nominerar +Jenny Ekman, dels för roliga postningar där hon bjuder på sig själv, och dels för hög aktivitet i kommentarsfälten där hon skriver roliga, intressanta och tänkvärda inlägg i diskussionerna."

Så jag kan bara ställa mig upp och niga och gratulera dig Jenny. GRATTIS!

Röstningen av veckans plussare är igång.

Dags att rösta! Röstar fram veckans plussare gör du här bredvid till höger och du kan rösta fram till klockan 20:00 ikväll. Lycka till.