Google

torsdag 5 april 2012

Nominera någon till veckans plussare.

Så är det dags igen att nominera någon till veckans plussare. Har du någon i ditt flöde som du vill lyfta fram så har du chansen nu. Reglerna är enkla och finns här nedan. Nominerar gör man fram till lördag klockan 18:00.


Regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på. Se Hall of Fame.
2. Alla personer och sidor(pages) går att nominera, oavsett nationalitet.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig. . Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
4. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 18.00.
5. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+. Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

#gplusworld

söndag 1 april 2012

Annelie Karlsson, veckans plussare.

Veckans plussare är:


Annelie KarlssonYtterligare en väldigt aktiv användare har tagit hem veckans plussare. Om jag inte har helt fel så fick hon rekordmånga röster. Annelie ser man som flitig postare och kommentator. Hon hjälper även folk tillrätta som är nya på G+. Helt klart en person som man bör följa om man inte gör det redan. 


Motiveringen:


"Jag vill nominera Annelie Karlsson för hennes roliga kommentarer och inlägg. Hon skriver även till de som är nybörjare och inte till bara de som är populära."


Ett stort grattis till dig, Annelie!

Veckans plussare ska utses, dags att rösta.

Så var det dags att rösta fram veckans plussare igen. Det finns sex kandidater att välja mellan. Röstar gör vi här till höger och röstningen sker fram till 20:00 idag söndag.

De nominerade är: