Google

onsdag 15 februari 2012

Veckans plussare: Nomineringsdags!

Dags att nominera en G+:are till veckans plussare. Det ska vara någon som du tycker gör din vistelse på G+ till något speciellt. Reglerna finns här nedan.


Regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på. Se Hall of Fame.
2. Alla personer och sidor(pages) går att nominera, oavsett nationalitet.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig. . Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
4. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 15.00.
5. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+. Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

söndag 12 februari 2012

Luis Boström, veckans plussare vecka 6.

Veckans plussare är:


Luis Boström


Veckans plussare är vår stora poet Luis Boström. Han förgyller oss med sina alster på G+. När han inte gör det så dödar han gladiatorer. 

Här är en motivering:

" Jag nominerar allas våran poet +Luis Boström för hans dikter. för att han gör gladiatorerna intressantare och för att han sprider kärlek och glädje här på G+"

Så fortsätt med din poesi och träning, för det är ju något du tydligen gillar. Ett jättegrattis till dig, Luis!


Röstningen till veckans plussare är igång.

Problem med widgeten som förser er med bild och de senaste posterna från de som man kan rösta på försenade detta inlägg. Vill gärna att folk kan se och även kunna ta del av vad kandidaterna har skrivit.

Men nu kör vi igång röstningen till veckans plussare. Jag har också förlängt röstningstiden med två timmar. Så rösta fram veckans plussare kan du göra fram till 20:00 idag söndag.

De nominerade är: