Google

tisdag 3 januari 2012

Nomineringar till 2012 första veckans plussare.

Nu sparkar vi igång veckans plussare igen efter sjukdom och storhelger. Allt är som vanligt. Följ reglerna så är det bara att nominera på.

Jag har också skapat lite regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på. Se Hall of Fame.
2. Alla personer och sidor(pages) går att rösta på, oavsett nationalitet.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig. . Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
4. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 15.00.
5. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+ eller på min profil där. Bara nomineringar kunna tas emot på G+ World-sidan och här. Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

söndag 1 januari 2012

2012

Många som gärna summerar året som gått med en krönika, men jag har lärt mig att se framåt, därför ber jag er titta i de inlägg som skrivits under 2011 som en krönika.

Ja vad ska man säga om 2012? 21 december går ju världen under så det gäller att leva rejält detta sista år. Nåväl. G+ World kommer få sin efterlängtade hemsida under detta år. Har lovat det förut, men har avsiktligt dragit ut på detta då jag har en tekniska förändringar som ska träda i kraft i februari. Därför har det fått vänta.

Mitt mål är att hitta samarbetspartners som kan ställa upp med olika saker. Bloggens mål är att nå ut till ännu mer svensktalande G+ are eller blivande såna. Bloggen har även en större utländsk läsekrets som jag antar använder sig av Goggle  translate. Funderingar har funnits på att göra en engelsk version på bloggen. Målet är även att nå utanför Google+ med bloggen så vi kan få in mer användare med intressanta intressen och färdigheter.

Att intresset varit stort bland er läsare har visat sig på flera sätt. Folks skriver och tackar för hjälpen, de rekommenderar sidan till andra. Många använder sig av guiderna och tipsen.

Nu har även Google själva upptäckt G+ World och då framförallt Google Sverige. Jag fick ett meddelande från dem i veckan som gått om hur mycket de värdesätter det jag gör för G+ och har blivit inbjuden till dem på huvudkontoret och snacka med googlarna där i en workshop. Det är givetvis en ära och kommer bli grymt kul.

Så nu ser vi framåt och även om vi går under i slutet på 2012 så satsar vi på nya saker som om vi skulle vara kvar efter 21 december. Hehe..

Gott Nytt År på er!

Anders Stolt