Google

lördag 4 februari 2012

Röstning till veckans plussare.

Denna vecka har varit rekord dåligt med nomineringar. Endast 2 stycken. Så rösta nu flitigt. Ni har till imorgon söndag klockan 18.00 på er.


torsdag 2 februari 2012

Nomineringsomgång för vecka 5 är igång.

Nu tajtar vi upp nomineringarna lite. Från och med nu kan man nominera mellan torsdag och lördag. Dels för att nomineringarna blir utspridda på olika trådar då jag får skicka ut påminnelser och då hamnar nomineringarna lite här och där.

Så denna vecka är det nomineringarna till veckans plussare för vecka 5 som ska fixas

Regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på. Se Hall of Fame.
2. Alla personer och sidor(pages) går att nominera, oavsett nationalitet.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig. . Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
4. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 15.00.
5. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+. Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

måndag 30 januari 2012

Staffan Skoglund, veckans plussare.

Veckans plussare är:


Staffan Skoglund

Vecka fyras plussare har blivit Staffan Skoglund. Han är idog skribent och kommentator på G+, väl värd att följa om man vill ha ett aktivt flöde på sin G+.

Motivering:

Då nominerar jag +Staffan Skoglund för orimligt hög närvaro..han postar i sömnen..efter han sagt godnatt och på E4:an skickar han bilder bakom ratten! Sen i min "ankdamms" cirkel så finns det ju inte många inlägg som Staffan inte kladdat trevliga upplysningar på! :) Heja och rösta på Staffan helt klart den bästa ever ever ever ever ever här på G+!


Kan bara bock och buga till titeln. 


Resultatet finns på bloggen där du röstade och kommer ligga uppe under veckan till nästa röstning.