Google

lördag 17 mars 2012

Infiltration på andra sociala medier.

Nu har ett gäng på G+ börjat infiltrera sig på andra sociala medier. Det startade på Facebook och fortsatte på LinkedIn och Twitter. Grupperna heter G+ på besök och finns på följande adresser:


Grupperna är till för att lotsa in folk på G+ på deras egna hemmaplan och för att diskutera och svamla lite på andra platser.

fredag 16 mars 2012

Svenska sidor.

Pages eller sidor är ett medel för företag att synas på G+. Nu är det så att vem som helst kan starta en sida. Det kan vara ett intresse eller något annat man vill ha en egen sida för. Hur man gör för att skapa en sida hittar du HÄR. Tänk på att du behöver inte sitta ensam på sida om du inte vill, utan man kan ha administratörer till sin hjälp.
Så här kommer ett gäng svenska sidor som folk pillat ihop.

Svenska Google Plus Whiskyklubb 
HIRL Sweden
Öltips
Share ROCK music
Veggotips
En vanlig dag i Eskilstuna
Needler Appreciation Club 
Grizzly
Lukas - the dachshund 
Socialt Budskap
WebCoast
Foto+ för alla

Är det något som intresserar så är det bara att följa sidan. Har du en sida som du vill ha upp här så hojtar du till här eller på G+. Tänk på att det inte ska vara en företagsrelaterad sida.

onsdag 14 mars 2012

Dags att nominera någon till veckans plussare.

Förra veckans omgång var otroligt jämn. Intresset för veckans plussare har ökat vecka för vecka. Röstningen har visat sig få mest röstare om jag lagt upp röstningen på söndagen, samma dag som det avgörs. Så jag kommer i fortsättningen tillåta att man nominerar folk fram till 18:00 på lördagen.

Så nu är det dags att nominera någon som du gillar på G+ till veckans plussare. Kolla reglerna här nedan, så vet du vad som gäller.


Regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på. Se Hall of Fame.
2. Alla personer och sidor(pages) går att nominera, oavsett nationalitet.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig. . Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
4. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 18.00.
5. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+. Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

#gplusworld

söndag 11 mars 2012

Veckan plussare: Stefan Svedberg

Veckans plussare är:


Stefan Svedberg


Efter den kanske jämnaste röstningen sen veckans plussare drog igång, så är det nu klart att Stefan Svedberg blev veckans plussare. Denna morgonpigga Finlandsboende svenne som han själv uttrycker det har alltid något att förmedla. Stefan syns alltid i flödet med sina kommentarer och inlägg. En klart värdig veckans plussare.

Motivering:
"Trogen medlem i morgonklubben ger oss många härliga inlägg och delikata korvrecept.
Funnits i mitt flöden sen jag kom igång med G+ och förtjänar en plats i "Hall of Fame"."Så ett stort grattis till dig, Stefan. 

Vem blir veckans plussare? Det är dags att rösta.

Då var det dags att rösta fram veckans plussare igen. Den här veckan finns det 8 kandidater att rösta på. Du kan rösta fram till 20:00 idag söndag. Och röstar gör vi till höger här på bloggen.

De nominerade är: