Google

torsdag 29 mars 2012

Dags att nominera personer till veckans plussare.

I söndags var det Göran Jartin som blev veckans plussare. Nu är det dags igen att nominera någon ny. Tänk på att det ska vara en bra motivering till din nominering. Du har fram till lördag klockan 18:00 på dig.
Regler för nomineringarna.

1. Tidigare "Veckans Plussare" går inte att rösta på. Se Hall of Fame.
2. Alla personer och sidor(pages) går att nominera, oavsett nationalitet.
3. Max 1 nomineringar per person. Skrivs det fler namn tar jag den först nomineringen som giltig. . Du ska ha en motivering för att en nominering ska gälla. Räcker alltså inte att bara skriva ett namn. Utan motivering åker nomineringen i papperskorgen.
4. Nomineringarna kan man gör fram till lördag klockan 18.00.
5. Då jag driver sidan så är jag immun mot alla nomineringar.

Det var det hela. Era nomineringar kommer tas emot här som en kommentar, eller på G-Worlds sida på G+. Så leta upp era favoriter och gör en bra motivering varför just den personen ska få bli "Veckans Plussare"

#gplusworld

söndag 25 mars 2012

Göran Jartin, veckans plussare.

Veckans plussare är:


Göran Jartin

Efter att ha varit nära ett antal gånger så får äntligen Göran Jartin bli veckans plussare. Göran är väldigt aktiv både som skribent och kommentator på G+. Han är en oldtimer på sajten som många har i sina cirklar. Göran är definitivt ett måste på G+. 

Motiveringen:

Jag vill nominera +Göran Jartin för att han är en trevlig och klok filur här på g+ som förgyller min och många andras vistelse här. 

Ett stort grattis till dig, Göran. 
Omgörning

G+ World har varit en kul resa. Många som stöttat och läst bloggen. Veckans plussare har varit en bra veckoinslag som jag tror hjälpt många att få mer följare och andra som hittat nya intressanta människor att följa.

Nu är dags för G+ World att ta ett nytt steg. Så under de närmsta veckorna så kommer ni märka en extrem ansiktslyftning av G+ World. Det kommer vara mycket mer än bara en blogg. Många kommer nog bli överraskade och kanske undrande av de drag som kommer ske. Men allt har ett syfte. Vad som kommer hända kommer bli en överraskning.


Rösta fram veckans plussar.

Söndag och det dags att rösta fram veckans plussare. Det är fyra kandidater som det går att rösta på. Ni röstar här till höger och röstningen sker fram till 20:00 idag söndag.

De nominerade är: