Google

söndag 1 januari 2012

2012

Många som gärna summerar året som gått med en krönika, men jag har lärt mig att se framåt, därför ber jag er titta i de inlägg som skrivits under 2011 som en krönika.

Ja vad ska man säga om 2012? 21 december går ju världen under så det gäller att leva rejält detta sista år. Nåväl. G+ World kommer få sin efterlängtade hemsida under detta år. Har lovat det förut, men har avsiktligt dragit ut på detta då jag har en tekniska förändringar som ska träda i kraft i februari. Därför har det fått vänta.

Mitt mål är att hitta samarbetspartners som kan ställa upp med olika saker. Bloggens mål är att nå ut till ännu mer svensktalande G+ are eller blivande såna. Bloggen har även en större utländsk läsekrets som jag antar använder sig av Goggle  translate. Funderingar har funnits på att göra en engelsk version på bloggen. Målet är även att nå utanför Google+ med bloggen så vi kan få in mer användare med intressanta intressen och färdigheter.

Att intresset varit stort bland er läsare har visat sig på flera sätt. Folks skriver och tackar för hjälpen, de rekommenderar sidan till andra. Många använder sig av guiderna och tipsen.

Nu har även Google själva upptäckt G+ World och då framförallt Google Sverige. Jag fick ett meddelande från dem i veckan som gått om hur mycket de värdesätter det jag gör för G+ och har blivit inbjuden till dem på huvudkontoret och snacka med googlarna där i en workshop. Det är givetvis en ära och kommer bli grymt kul.

Så nu ser vi framåt och även om vi går under i slutet på 2012 så satsar vi på nya saker som om vi skulle vara kvar efter 21 december. Hehe..

Gott Nytt År på er!

Anders Stolt

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar