Google

tisdag 17 juli 2012

Google+ på din sajt.

Ibland vill man gärna ha lite nytt på sin sajt eller blogg. Men man kanske också vill ha lite praktiska saker som man kan ha nytta av. Följande saker är just till för detta. Men ur ett G+ perspektiv. Kom ihåg att alla dessa knappar är från Google själva. Det finns andra som gör andra saker till Google+, men det kanske jag tar upp någon annan gång.

Vi börjar väl med den tuffaste grejen: Start a Hangout

En sån knapp är ju ganska tufft att ha. Folk kan starta en Hangout direkt på din sida.Det gör du lättast genom att besöka: Hangout-knappen.
Som du ser så finns det olika storlekar på knappen beroende på hur du vill att den synas och passa.
Var dock noga med att läsa instruktionerna innan du sätter igång.

Sen tar den som kanske är mest använd:

Den här kan du generera här på +1-knappen.
Här behöver du inte ställa in något utan det fixar den själv. Kom ihåg att +1 knappen har en ny funktion som gör att när du hovrar över den så ser du vilka som rekommenderar sajten och andra sidor på den. Mycket bra funktion.

Sen finns det även en sån här:

Dela kan alltid vara bra, denna knapp gör det enkelt. Inga förinställningar, mer än språk, storlek och själva formen på den. Finns att hämta på Dela-knappen

Sen finns det även en del andra boxar man kan använda. Som denna:

Den här badgen är inte krånglig, ställ bara in det du vill så ser du på högersidan hur den blir. Du hämtar den Bagde-sidan.

Kom ihåg att läsa det som står om de olika knapparna. Dessa utvecklas hela tiden, så titta in då och då för det kan alltid finnas något nytt på Google Developers.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar