Google

torsdag 16 maj 2013

Nya utseendet!

Som de flesta vet så har Google+ fått ett helt nytt utseende. Den stora skillnaden är nog att flödet har fått två kolumner istället för ett. Många tyckte att det gamla flödet sorterade ganska brutalt. Detta är nig helt borta. En annan sak är att du inte missar flödet på samma sätt som förut. För under headern till vänster om flödet finns en knapp där du ser vilka inlägg som är på gång om du trycker på den. Ungefär som på Twitter. Så man kan i lugn och ro ha koll på det som kommer utan att man missar det.

Vi ska kolla lite hur det ser ut på en profil.

Om man inte är nöjd med två kolumns lösningen så kan du återgå till en kolumn.Nu tänkta jag att vi ska kolla var du har dina cirklar. Man klickar på vänstermeny när den fäller upp sig på "Personer". Sedan så klickar man "Dina cirklar".
Här är det lite nytt, cirklarna är färgade men precis som förut så kan man dra kontakterna till cirklarna. Bara att testa sig fram.

Första bilden har även en ruta som visar uppdateringsknappen till flödet.
En lite lätt guide hur du får rätt på de infällda menyerna. Samt var du hittar dina kontakter och cirklar.

Givetvis så kommer den mer och mer ingående guider under dagens lopp. Ska bara först spana av vad som är mest akut att ta itu med.

På återseende.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar