Google

måndag 23 september 2013

Skapa en profil på Google+ om du har en Youtube-kanal.Har sett många som har väldigt populära kanaler på Youtube. Däremot så är det så att personen som har en kanal har en profil på Google+(gäller alla Googles tjänster). Men där fallerar det. Många vet inte om att de har en profil på Google+ och därmed går miste om ett nätverk på över en halv miljard människor.
Det är världens enklaste att skaffa en snygg profil på Google+ och länka alla sina vloggar direkt på Google+ eller vad man håller på med på Youtube. Dessutom så ser det så mycket bättre ut när folk kollar på profilen att det är genomarbetat. Att ha en bra profil som folk kan följa är så otroligt mycket bättre än att bara skita i det.

Så ni som har en aktiv kanal på Youtube, skaffa en ordentlig profil och länka era verk direkt på Google+. Ni behöver ju inget skriva om ni inte vill det, men visa upp er för den halva miljarder människor som finns där. Det kommer löna sig på sikt och Youtube kommer aldrig försvinna från Googles tjänster.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar