Google

tisdag 26 juni 2012

Google I/O 2012


Så var det snart dags att sätta sig och kolla vad utvecklarna på Google har för sig. Eventet börjar imorgon 27/6 med en keynote klockan 18:30 svensk tid. 20:45 är det dags för sessionerna att börja. Då det är Google+ som är intressant för denna blogg, så blir det 4 timmar sessioner som sänds direkt. 
Eventet håller på 27-29 juni, så det är alltså tre dagar med utvecklingssnack. 


Schema för Google I/O Live på G+ World.


18:30 - 20:45 Keynote.
20:45 - 21:45 Google+ Platform Basics.22:30 - 23:30 The Next Generation of Social is in a Hangout.
23:45 - 00:45 Fireside Chat with the Hangouts Team.
Både keynoten och sessionerna sänds direkt här på G+ World. Google I/O Live 
Vill du kolla på schemat för de tre dagarna med Google så kan du göra det här: Agenda med schema.
Som extra grädde på moset kommer G+ World ha en Hangouts On Air från 18:00 imorgon. Hur länge beror mycket på intresse, men den kommer sluta vid 21:40, då G+ World ska represtera den svenska delen i en Hangout på Google+ Portalens skandinaviska hörna. Den börjar 21:45.
Är intresserad att närvara på G+ World Hangouten så kan du meddela mig här eller på G+ World på G+ alternativt via mail på anders@gplusworld.se


Det kommer vara en Hangout varje kväll som eventet varar, så håll utkik här på bloggen och på G+. Schemat för varje dag med svenska tider kommer också finnas här.

Imorgon fyller också Google+ ett år. Det firar vi lite extra. 

1 kommentar :

  1. Jag hänger gärna på ...men vet inte om jag har något att tillföra om det mest handlar om tekniska lösningar...handlar det om exempelvis hur vi som människor här kan förbättra vår dialog och tänja gränser tror jag att jag har lite att tillföra. I övrigt kanske jag får se det som övning i hangout...:)

    SvaraRadera