Google

torsdag 17 november 2011

Google Music och lite funderingar.

Igår släpptes Google Music, den gick från beta till fullspruta. Men bara i US. Tjänsten är en molntjänst där du kan köpa och dela musik. På G+ går det utmärkt att dela musiken då den integrerats med G+. Jag tänker inte skriva så mycket om tjänsten då den inte släppts i Sverige än. Känns liksom helt meningslöst. Det finns sätt så man kan få tjänsten redan nu, men tänker inte gå in på det här. Det finns folk på G+ som skriver om detta.

Ingen på Google har nämnt när den kommer släppas i övriga världen så det är bara att vänta.

Jag stöter på väldigt många sidor där det skrivs om G+. Det kommer upp nyheter där det egentligen inte handlar om nyheter, utan folk har helt enkelt inte hängt med på G+ vad som händer. Det är framförallt de så kallade experterna som släpar efter. De går sällan in då de haft en avog inställning till G+ från start, sen ser de något de inte sett förut och tror per automatik att det är något nytt, men som i själva verket har funnits i någon månad eller mer.

Ett råd till dessa är att skaffa er en kontakt på G+ som varit med sen start och som är aktiv så ni kan få lite input på hur saker och ting fungerar. Blir rätt pinsamt när man går in och läser era artiklar och ni basunerar ut nyheter som funnits nån månad. Trovärdigheten minskar drastiskt också. Bara följa mig så hittar ni säkert någon som är villig att ställa upp med detta. Finns mängder med duktigt folk och som vet vad de pratar om.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar