Google

söndag 23 oktober 2011

Folk man kan följa.

I början på sitt användande av G+ så kan det vara lite lurigt att bara följa folk. Men det är det som är meningen med G+. Man ska inte vara rädd att följa människor där. De allra flesta är trevliga och tycker bara det är kul med nytt folk som följer. Jag satte upp en lista för ett bra tag sen med folk som man kan följa om man vill ha ett aktivt flöde.

Listan

Listan kan säkert göras längre och bättre, men det är en bra start för den nya användaren.

Lite tips om man vill ha följare. För det första, var aktiv. Då menar jag inte du ska logga in varje timme och kolla igenom flödet. Kommentera det du tycker är intressant. Folk som kommenterar och har åsikter är alltid intressant att följa. Såna vill man ha i sitt flöde. Skriv lite inlägg ibland. Kan vara precis om vad du vill. I början så var det mycket teknik på G+. Eller ska jag vara helt ärlig så var det bara tekniknördar som diskuterade. Detta har luckrats upp de sista månaderna och en grupp som dragit stort på G+ är fotograferna, illustratörer samt designers.
Men även vanligt dödliga med sina egna speciella intressen. Det gör att nu börjar G+ växa som socialt nätverk. För ett mer engagerat nätverk får man leta efter. Vilket du kommer märka när du kommit igång.
Så var aktiv med kommentarer och dina inlägg. Skriv om dina intressen, jag lovar att du snabbt kommer komma i kontakt med likasinnade omgående.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar