Google

onsdag 26 oktober 2011

Experterna som dissat G+.

Har suttit och läst en del som skrivit om hur jävla dåligt G+ är. Det är några som ska vara sociala fantomer. Många av dessa är riktiga Facebook-talibaner som höjer allt som Zuckerberg gör till skyarna. De har en annan sak gemensamt. All den kritik som Facebook fått de sista veckorna går helt förbi dessa människor. Allt är som vanligt och det är "så" bra. Inte ens en kritisk kommentar.

Det intressanta i kråksången är att fler och fler amerikanska sociala nätverksexperter ändrar uppfattning. De börjar se det många redan som är aktiva på G+ har sett i månader. Men tror du att våra svenska motsvarigheter har gjort samma kovändning? Nix! De kör på som förut. G+ är skit och kommer inte bli något.

Kalla mig gärna Google-taliban, men en sak ska dessa experter ha klart för sig. Jag kommer inte hålla käften den dagen när Google+ går för fullt och har med sig hela Googles arsenal av produkter. När företagen är här och allt annat som kommer. De som nu sitter och kastar skit omkring sig kommer då snabbt att ändra uppfattning och helt plötsligt bli G+ experter. Experterna kommer försöka tjäna pengar på sitt kunnande om G+ och tala sig varma om tjänsten till företag som de så totalt misslyckades med att tolka rätt från början. Raderingar av poster kommer ske från dessa "experter" för att kunna skaffa sig någon trovärdighet. Men som tur är finns det nåt som heter skärmdumpning. Kommer nog bli användbart material om några månader. Det finns så många av mina vänner på G+ som är bättre ämnade att prata om G+ användande och funktion som jag kommer rekommendera om någon frågar. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar